Vochtbestrijding

Vochtplekken of vlekken

Wanneer er langdurig te veel vocht in een woning is, kunnen er vochtplekken onstaan achter banken of kasten die tegen de muur aanstaat. Zelfs achter uw gordijnen. Dit is een veelvoorkomend probleem en oogt onschuldig, maar dit vochtprobleem kan uw gezondheid weldegelijk aantasten. Doormiddel van veel ventileren kan dit vochtprobleem al minder worden. Maar voor een permanente oplossing denk DLC graag met mee.

Beslagen ramen

Beslagen ramen kunnen voorkomen terwijl u aan het koken bent, maar meestal verdwijnt dit vochtprobleem alweer snel. Er kan ook een permanente luchtvochtigheid zijn, deze verdwijnt niet en komt meestal in de winter voor doordat het lekker warm is in huis slaat condens op koude vlakken.
Loslatend behang

Loslatend behang kan ook door een vochtprobleem veroorzaakt worden. Dit wordt veroorzaakt door een te hoge luchtvochtigheid in uw huis of doordat de muren vochtig zijn.

Ongedierte

Een vochtig huis is de ideale plek voor ongedierte zoals pissebedden en zilvervisjes. U kunt ze vinden op vochtige plekken, achter plinten, onder vloerbedekking en onderin aanrechtkastjes. Ook door deze vieze beestjes kunt u zien dat u ergens in huis één of meerdere vochtproblemen heeft.

Schimmels

Schimmels kunnen overal in een nat en vochtig huis voorkomen. Schimmels op een kastje tegen een vochtige of natte muur, achter uw gordijnen of op uw meubels. Schimmel is ongezond en vies om te zien. Er ontstaat hierdoor vaak een muffe lucht in huis. Dit is een vochtprobleem en de oorzaak hiervan is waarschijnlijk niet direct direct et herkennen. Wij van DLC komen graag bij u langs om de vochtproblemen voor u op te lossen.
De oplossing voor vocht in huis

Hiervoor bestaat een vocht regulerend stysteem dat bestaat uit een keramische koker. Deze keramische koker wordt in een vooraf gemaakte holte van het metselwerk in de buitenmuur geplaatst. De installatie duurt een dag en geeft geen overlast. Dankzij deze unieke werking zullen vochtproblemen na de installatie verdwijnen en wegblijven.