Latex spuiten

Het spuiten van latex/muurverf op wanden en plafonds heeft als voordeel dat het veel sneller en voordeliger is dan het traditionele sausen. Wij maken hierbij gebruik van een airless spuitmachine. Deze zorgt ervoor dat de latex/muurverf strak en snel aangebracht wordt. Hierbij blijft de structuur van de ondergrond bewaard, wat ideaal is voor glad stucwerk. Airless spuiten is geknipt voor bestaande- en nieuwbouwwoningen.Voordelen van latexspuiten

Naast dat latexspuiten een veel strakker en gladder eindresultaat geeft, is het ook nog veel goedkoper dan het traditionele schilderwerk met kwast of roller.

Onze werkwijze

Alvorens wij overgaan tot het spuiten, plakken wij alles secuur en vakkundig af. Hierna brengen wij het zogenaamde diepgrondeermiddel aan.

Bij sterkzuigende ondergronden of poederende ondergronden gebruiken wij een diepgrondeermiddel wat een perfecte hechting heeft voor de latexlaag tevens zorgt het voor een langere levensduur. Bij nieuw stucwerk gebruiken wij eerst een watergedragen, dekkende acrylaatprimer voor muurverf. Het voorkomt glansverschillen, zorgt voor een betere hechting en dekking van de muurverf. Deze muurprimer kan worden toegepast als ondergrond voor zowel binnen als buiten. Denk aan vochtige ruimtes, kalkzandsteen, metselsteen, beton, gipsplaat en pleisterwerk.